Şubat 10, 2012, 05:52:38 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Muhsin Yazıcıoğlu  (Okunma Sayısı 238 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat Ali Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 26, 2009, 20:58:16 ÖS »

Muhsin Yazıcıoğlu ve heliktopterdeki diğer insanlardan şu ana kadar haber alınamadı. Biz yine de dua ile bekliyoruz. Allah, yardımcıları olsun. Sevinçli bir haber duymayı arzu ediyoruz.
         Kaza... Takdîr-i İlâhî...Âmenna...Lakin
         Kapalı telefonların bile dinlenebildiği bir teknoloji çağında helikopterin düştüğü yerden sinyal alınamaması, kaza yerinin tespit edilememesi düşündürüyor insanı.
         Dün, helikoptere ulaşıldığı, 6 kişinin de yaralı olarak hastahanelere sevk edildiği haberi insanları rehavete sürüklemiştir. Yoksa bu millet teknolojiyi bir tarafa bırakır,  çıkardı dağlara herhalde. Ve belki vakit kaybetmeden de ulaşabilirdi enkaza...
         Daha söylenecek çok söz var; ama gerçekleri öğrenebilememiz için bir 10 yıl beklemekten başka çaremiz yok gözüküyor.

Allah'ım Sen yardım eyle güzel kullarına.
Fuat Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mart 26, 2009, 22:07:59 ÖS »

30 saat oldu....
   Dağda geyik avlarken kaybolan coni için devletin bütün kurumları alarma geçerken, kendi insanımız için aynı hassasiyeti neden göstermiyorsunuz?
   Nedir bu 112 rezaleti?
   Telefon sinyalinden yer tespiti bu kadar zor mu?
   Nerede herkesi adım adım izleyen teknolojiniz?
   Yoksa o teknolojiyi size hibe edenler kullanım alanlarını da sınırladılar mı?
   .....
   Muhsin Yazıcıoğlu, Allah'ın Rahmeti üzerinize olsun.
   Allah'ım hepimiz senin rahmetine muhtacız... 

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!