Vedat
|
 |
« : Aralık 04, 2007, 17:00:24 ÖS » |
|
İLESAM KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
BASIN DUYURUSU
1300 ilim adamı ve edebiyatçı yazarın üyesi bulunduğu Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM), 20. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir dizi kültürel etkinlik düzenlemiştir.
Çok sayıda yazar, sanatçı, devlet adamı ve bürokratın katılımıyla gerçekleşecek etkinlikler, 5-6-7 Aralık 2007 (Çarşamba, Perşembe, Cuma) günleri boyunca saat 14.00-17.00 arası Ankara’da, Türk Dil Kurumu Konferans salonunda gerçekleşecek.
Etkinliklerin ilk günü, İLESAM’ın kurucu yönetim kurulu üyeleri ile yönetim kurulu başkanı olarak hizmet vermiş üyeleri için ödül töreni de yer alacak.
Adres: Türk Dil Kurumu Konferans Salonu, No: 217, Kavaklıdere-Ankara İletişim: Tel : 0312 419 49 38 - 417 52 65 Fax: 0312 419 49 39
İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)
İLESAM 20. YIL KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 5 Aralık 2007, Çarşamba, Saat: 14.00 Panel: TÜRKİYEDE VE DÜNYADA TELİF HAKLARI >İkram >Sunuş : İhsan IŞIK (İLESAM Başkanı) >Protokol Konuşmaları >Konuşma : Doç. Dr. Ramazan ACUN (İLESAM Eski Başkanı) >Konuşma : Prof. Dr. Mehmet KOCAOĞLU (İLESAM Eski Başkanı) >Konuşma : Mehmet Nuri PARMAKSIZ (İLESAM Başkan Yardımcısı) >Ödül Töreni
6 Aralık 2007, Perşembe, Saat: 14.00 Panel: KÜRESELLEŞME KARŞISINDA MİLLİ KÜLTÜRLER
>İkram >Sunuş İhsan IŞIK (İLESAM Başkanı) >Açılış Konuşması Doç. Dr. Abdüllatif ŞENER (TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi) >Konuşma Prof. Dr. Sadık K. TURAL (Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başk.) >Konuşma Ali Naili ERDEM (Milli Eğitim Eski Bakanı) >Konuşma Dr. Murat YILMAZ (Siyaset Bilimci)
7 Aralık 2007, Cuma, Saat: 14.00 Anma Programı: ÖLÜMÜNÜN 30. YILINDA FETHİ GEMUHLUOĞLU >İkram >Ölümünün 20. Yıldönümünde Fethi Gemuhluoğlu (Sinevizyon gösterisi) >Konuşma : Prof. Dr. Sadık K. TURAL (Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı) >Konuşma : Prof. Dr. Necat BİRİNCİ (İstanbul Milletvekili) >Konuşma : Alaattin BÜYÜKKAYA (İstanbul Milletvekili) >Konuşma : Rıdvan ÇONGUR (Araştırmacı Yazar)
(0.312) 419 49 38 YER : Türk Dil Kurumu Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı No: 217 - Kavaklıdere / ANKARA
|