Şubat 09, 2012, 12:51:05 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KÜRSÜ ve ZİYARETÇİLER!  (Okunma Sayısı 366 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seyyah
Türkçesi.neT
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 06, 2008, 22:09:48 ÖS »

Hocam, Kürsü'nün ziyaretçiler tarafından görüntülenmesi sakıncalı mıdır ki ziyaretçilere kapatmışsınız? Eğer güvenlik yönünden bir açık oluşturmayacaksa ziyaretçilerin girebileceği hale getirilmesi daha uygun olmaz mı?
Vedat Ali Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2008, 22:15:53 ÖS »

Sevgili Abiciğim, yolu bir şekilde bu Kürsüye düşenlerin yazıları şiirleri rahatça okumaları gerek diyor ve sayın Seyyah'ın görüşlerine katıldığımı bildirmek istiyorum. Kolay gelsin, Kayseri'nin karlı, bereketli, soğuk kış gününden sıcak selamlar gönderiyorum. Allah'a emanet ol.
Fuat Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2008, 22:32:31 ÖS »

Hocam, Kürsü'nün ziyaretçiler tarafından görüntülenmesi sakıncalı mıdır ki ziyaretçilere kapatmışsınız? Eğer güvenlik yönünden bir açık oluşturmayacaksa ziyaretçilerin girebileceği hale getirilmesi daha uygun olmaz mı?

Sevgili Seyyah, asla sakıncalı bir durum yoktur. Güvenlik yönünden de meydana gelecek bir açık olduğunu sanmıyorum. Şu dakika itibariyle ziyaretçiler sayfaları görüntüleyebilirler. Yazmak için üye girişi yapılması gerekir elbette. Teşekkür ederim.

Alıntı
Sevgili Abiciğim, yolu bir şekilde bu Kürsüye düşenlerin yazıları şiirleri rahatça okumaları gerek diyor ve sayın Seyyah'ın görüşlerine katıldığımı bildirmek istiyorum. Kolay gelsin, Kayseri'nin karlı, bereketli, soğuk kış gününden sıcak selamlar gönderiyorum. Allah'a emanet ol.

Sevgili Kardeşim. İsteğiniz yerine getirilmiştir. "Alışveriş Kitabı" da "kar ve bereket" gibi güzel bir haberdi. Tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Kayseri'ye selamlar. Allah'a Emanet Olun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!