Şubat 08, 2012, 01:47:17 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kullanıcı Bilgileri  (Okunma Sayısı 448 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ebced158
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 07, 2008, 01:07:02 ÖÖ »

Sayın forum yöneticilerim,
Forumumuzdaki üyelerin kullanıcı bilgilerini, profil bilgilerini neden göremiyoruz? Bu üyelerin isteği doğrultusunda gerçekleşen bir durum mu? Yoksa forumun böyle bir kuralı mı var?
Selâmlaştığımız, yazıştığımız, sohbet ettiğimiz insanların kim olduklarını merak ediyoruz.  Gülümseme

Âh mine'l-aşk!
Fuat Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2008, 02:03:00 ÖÖ »

Sevgili Ebced158,
   Üyelik şartnamesinde, üyelerimize gerçek isimleriyle üye olmaları tavsiye edilmişse de müstear isim daha çok tercih ediliyor.
   Bunun dışında kullanıcı bilgileri bölümünde bilgilerin girilme şartını kaldırdığımız için o bölümler de boş bırakılıyor. Mesela ben de dahil üyelerimizin çoğu doğum tarihlerini yazmadığımız için, site takvimi 01.01.2008 tarihinde 2007. doğum günümüzü kutladı. Sırıtan Kısacası kullanıcı bilgileri bölümünden üye ile ilgili bilgi almak pek mümkün değil. Ancak, yazıları ve üslubundan hareketle belki bir sonuca ulaşabilirsiniz. Sorup öğrenmek isterseniz sol tarfta bulunan "Üye Bilgileri" bölümündeki bu düğmeye tıklayıp özel mektup yazabilirsiniz.
   Bir üyenin kaleminin rengine bakarak üye  gruplarından hangisine dahil olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bu gruptaki üyeler okuyan ve okudukları ile ilgili yorum yapanlardır. (Okuma çok-Yorum az)  Masum

Bu gruptaki üyeler biraz tehlikeli. Ellerindeki kalem mi kılıç mı belli değil. Muhalif grup Kızgın

Bu gruptaki üyeler forumun çilesini çekenlerdir Gülümseme

Bu gruptaki üyeler sitenin çilesini çekenlerdir Gülümseme

Bunlar da sitenin hamallarıdır  Karizmatik

Bu gruptaki üyelerimiz kalem erbabıdır.  Ney

Bunlar ölçüyü kaçırıp kalemi kırılanlar grubudur.  Sustum

İsterseniz bu bölümü üyelerimizin kendilerini tanitacakları bir bölüm haline getirelim. İsteyen üyemiz bize kendisini burada tanıtsın. İyi olur değil mi?
Divane
Türkçesi.neT
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2008, 06:57:19 ÖÖ »

Alıntı
Bu gruptaki üyeler biraz tehlikeli. Ellerindeki kalem mi kılıç mı belli değil. Muhalif grup

Bu tesbitinize katılmam mümkün değil efendim.  Kahkaha

Nadanlar ider sohbet-i nadanla telezzüz
Divanelerin hemdemi divane gerektir...
ebced158
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2008, 11:48:32 ÖÖ »

Çok güzel bir cevap yazmışsınız Fuat hocam.  Gülümseme
O hâlde bizde burda tanıtalım kendimizi ve tanıyalım diğerlerini.
Ben Senem GEZEROĞLU. 21 yaşındayım, Kayseriliyim. Şu an Erciyes Üniversitesi'nde, Türkçe Eğitimi Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.

Âh mine'l-aşk!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!