Şubat 11, 2012, 05:37:48 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Herkese merhaba  (Okunma Sayısı 547 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hacı Abdullah Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 01, 2008, 21:14:53 ÖS »

Ben bu gün doğdum, Vedat Ali Tok'un oğluyum. Vatanıma, milletime, dinime, devletime hayırlı bir insan olmam için dualarınızı bekliyor; dünyaya merhaba diyorum.
Daha doğar doğmaz beni siteye üye yapan amcamın ellerinden öpüyorum. Amca, haftaya beni görmeye gelirsin inşallah...
Fuat Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mart 01, 2008, 21:27:09 ÖS »

Hiç gelmez miyim Babam! Emrin başım gözüm üstüne. Hoşgeldin, öyle bir mekana geldin ki, Vatanına, Milletine, Dinine, Devletine hayırlı bir insan olmaktan başka tercih hakkın yok! Babanın, annenin, Kevser ve Zeynep ablalarının, gelişinle şenlendirdiğin dost ve akrabalaların gözleri aydın olsun. Ellerinden öpüyorum.

İsa YAR
TÜRKÇESİ.NET
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2008, 22:29:38 ÖS »

Vedat Ali TOK Bey'i tebrik ediyor;
Hacı Abdullah TOK'un hayırlı bir evlad olması duasına amin diyorum.
İşi kolay: Babasının ve Amcasının izinden gitse kâfidir...
Muhabbetlerimle
özlem
TÜRKÇESİ.NET
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mart 02, 2008, 13:50:37 ÖS »

Bende Vedat hocamı tebrik ediyorum...Bu güzel haberin ardından  siteye bir canlılık geldi...inşallah, ilerde Hacı Abdullah'ında yazılarını görmek nasip olur...Ayrıca şimdiden ismini sitede duyurması çok hoş....
Seyyah
Türkçesi.neT
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mart 02, 2008, 23:08:55 ÖS »

Hoşgeldin Hacı Abdullah! Vedat Ali Hocamı tebrik ediyorum. Ağzı dualıların duası üzerinize olsun.
Divane
Türkçesi.neT
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mart 02, 2008, 23:14:11 ÖS »

Bu kürsü rekorlar kitabına mı girmeyi planlıyor  Kahkaha Var mıdır başka bir günlük üyesi olan site  Sırıtan Allah hayırlı ömürler versin, Ceddine layık insan olsun. (AMİN) Hoşgeldin Hacı Abdullah, Vedat Hocamı da tebrik ediyorum.

Nadanlar ider sohbet-i nadanla telezzüz
Divanelerin hemdemi divane gerektir...
ATA
Türkçesi.neT
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mart 02, 2008, 23:22:13 ÖS »

Merhaba Hacı Abdullah... Vedat Ali Tok Hocam, son eserinizin vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'dan niyaz ederim.  Gülümseme
DELİ DUMRUL
Türkçesi.neT
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mart 02, 2008, 23:35:32 ÖS »

"Dua edeyim hânım: Yerli kara dağların yıkılmasın. Gölgeli büyük ağacın kesilmesin Taşkın akan güzel suyun kurumasın. Kanatlarının uçları kırılmasın. Koşar iken ak boz atın sendelemesin. Vuruşunca kara çelik öz kılıcın çentilmesin. Dürtüşürken alaca mızrağın ufanmasın, Ak sakallı dedenin yeri cennet olsun. Hakkın yandırdığı çıran yana dursun. Kadir Tanrı seni nâmerde muhtaç eylemesin hânım hey!"
    Hoşgeldin Hacı Abdullah, Vedat Hocam tebrik ediyorum sizi. "Büyüklerin", "Ağzı dualıların", "aksakallı kocaların" duası üzerinize olsun. (AMİN)
Avşar
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Mart 02, 2008, 23:51:39 ÖS »

Tebrik ediyorum Vedat Hocam. Hoşgeldin Hacı Abdullah Bey.  Gülümseme
Vedat Ali Tok
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Mart 04, 2008, 17:36:06 ÖS »

Bu güzel dualar, dilekler için çok teşekkür ederim. Dua ve dileklerinizin kat kat mislini Rabbim size versin inşallah. Selam ve dua ile...
ebced158
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Mart 06, 2008, 18:15:20 ÖS »

Hocam,
Tebrik için biraz geç kalmışım; ama olsun... Abdullah'a hoşgeldin diyor, ona ve ailesine her iki dünyada saadet diliyorum.
İnşallah yıllar sonra bu sitede kendisi için yazılanları okuyacak, kendisinden beklenenleri çoktan gerçekleştirmiş olduğu için ailesiyle, sevdikleriyle ve kendisiyle gurur duyacak.  Gülümseme
Yeniden hoşgeldin Abdullah...

Âh mine'l-aşk!
ahmet
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Mart 13, 2008, 13:19:25 ÖS »

Hacı Abdullah Emmim! Hoş geldin. Hoşluklar getirirsin inşallah.Ömrün uzun bahtın açık olsun...  Vedat Abiciğim gözünüz aydın...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!