| Mart 01, 2008, 21:14:53 pm |
|
|
 |
« :» |
|
Ben bu gün doğdum, Vedat Ali Tok'un oğluyum. Vatanıma, milletime, dinime, devletime hayırlı bir insan olmam için dualarınızı bekliyor; dünyaya merhaba diyorum. Daha doğar doğmaz beni siteye üye yapan amcamın ellerinden öpüyorum. Amca, haftaya b... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 01, 2008, 21:27:09 pm |
|
|
 |
« Cevapla #1 :» |
|
Hiç gelmez miyim Babam! Emrin başım gözüm üstüne. Hoşgeldin, öyle bir mekana geldin ki, Vatanına, Milletine, Dinine, Devletine hayırlı bir insan olmaktan başka tercih hakkın yok! Babanın, annenin, Kevser ve Zeynep ablalarının, gelişinle şenlendir... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 01, 2008, 22:29:38 pm |
|
|
 |
« Cevapla #2 :» |
|
Vedat Ali TOK Bey'i tebrik ediyor; Hacı Abdullah TOK'un hayırlı bir evlad olması duasına amin diyorum. İşi kolay: Babasının ve Amcasının izinden gitse kâfidir... Muhabbetlerimle Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2008, 13:50:37 pm |
|
|
 |
« Cevapla #3 :» |
|
Bende Vedat hocamı tebrik ediyorum...Bu güzel haberin ardından siteye bir canlılık geldi...inşallah, ilerde Hacı Abdullah'ında yazılarını görmek nasip olur...Ayrıca şimdiden ismini sitede duyurması çok hoş.... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2008, 23:08:55 pm |
|
|
 |
« Cevapla #4 :» |
|
Hoşgeldin Hacı Abdullah! Vedat Ali Hocamı tebrik ediyorum. Ağzı dualıların duası üzerinize olsun. Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2008, 23:14:11 pm |
|
|
 |
« Cevapla #5 :» |
|
Bu kürsü rekorlar kitabına mı girmeyi planlıyor  Var mıdır başka bir günlük üyesi olan site  Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
Nadanlar ider sohbet-i nadanla telezzüz Divanelerin hemdemi divane gerektir...
|
|
|
| Mart 02, 2008, 23:22:13 pm |
|
|
 |
« Cevapla #6 :» |
|
Merhaba Hacı Abdullah... Vedat Ali Tok Hocam, son eserinizin vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'dan niyaz ederim. Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2008, 23:35:32 pm |
|
|
 |
« Cevapla #7 :» |
|
" Dua edeyim hânım: Yerli kara dağların yıkılmasın. Gölgeli büyük ağacın kesilmesin Taşkın akan güzel suyun kurumasın. Kanatlarının uçları kırılmasın. Koşar iken ak boz atın sendelemesin. Vuruşunca kara çelik öz kılıcın çentilmesin. Dürtüşürken... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2008, 23:51:39 pm |
|
|
 |
« Cevapla #8 :» |
|
Tebrik ediyorum Vedat Hocam. Hoşgeldin Hacı Abdullah Bey. Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 04, 2008, 17:36:06 pm |
|
|
 |
« Cevapla #9 :» |
|
Bu güzel dualar, dilekler için çok teşekkür ederim. Dua ve dileklerinizin kat kat mislini Rabbim size versin inşallah. Selam ve dua ile... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 06, 2008, 18:15:20 pm |
|
|
 |
« Cevapla #10 :» |
|
Hocam, Tebrik için biraz geç kalmışım; ama olsun... Abdullah'a hoşgeldin diyor, ona ve ailesine her iki dünyada saadet diliyorum. İnşallah yıllar sonra bu sitede kendisi için yazılanları okuyacak, kendisinden beklenenleri çoktan gerçekleşt... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
Âh mine'l-aşk!
|
|
|
| Mart 13, 2008, 13:19:25 pm |
|
|
 |
« Cevapla #11 :» |
|
Hacı Abdullah Emmim! Hoş geldin. Hoşluklar getirirsin inşallah.Ömrün uzun bahtın açık olsun... Vedat Abiciğim gözünüz aydın... Bu yazının devamını görebilmek için KAYIT olunuz, üye iseniz GİRİŞ yapınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|