Şubat 08, 2012, 01:26:41 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GİTME NE OLUR!!  (Okunma Sayısı 236 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ASYACAN
TÜRKÇESİ.NET
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Eylül 19, 2008, 23:21:35 ÖS »

GİTME NE OLUR!!
  Yıl oldu bekledim seni ve geldin; ruhumu ısıtıp, kalbimi ışığınla doldurup, huzuru yeşil elbiseler içinde bana sunup geldin, sevinçlere katıp hâlimi geldin!
Bil ki; ben seninle daha bir insanım, daha bir yaratılmışım, daha bir kulum..
İnsan özündeki güzelliği seninle ayân beyân görmekte,kalbe üflenmiş o ilk nefesle, seninle daha başka bakmakta hayata, yaratılana yaratılmışa, geceler seninle uyku arasında gidip gelmekte ve ben her ânını cismimin her zerresine bir ışık olarak aksın diye uyumamaktayım.Sabahın o kutlu sesine kadar gökyüzündeki yıldızların bana gülümsemesini seninle  seyretmekteyim, isterim ki bir kuş olup dünyanın her yanındaki farklılıkları, güzellikleri seninle göreyim.
   Meleklerin elele verip gezdiği, nûrun ışık çağlayanı gibi gökyüzünden yeryüzüne indiği, yalnızlığın bizi terk ettiği, sanki en sevgili dostlarla her akşam muhabbet edilen meclislerde, çocukların, kuşların güldüğü gecelerde yaşadık seninle…
Kitabların en yücesinin manâsını seninle tattık, bambaşka tadıyla..
Şimdi ‘’ellerini çekip bizden’’ gitme ne olur!
Bu sene gelişin daha bir başka idi gidişini istemiyorum.

Kul olmak sana ey yücelerden yüce Yaradan!
  Ne güzel mutluluk; seni bilmek, yarattığını bilmek, ve sadece senin için….
  Rahman olanın, Rahim olanın, Mümin olanın, Aziz olanın,Gaffar olanın, Fettah olanın,Adl olanın, Latif olanın, Gafur olanın, Aliyy olanın, Celil olanın, Kerim olanın, Mucib olanın, Mecid olanın, Metin olanın, Veliy olanın, Samed olanın, Evvel olanın, Ahir olanın, Zahir olanın, Batın olanın, Tevvab olanın, 99 dokuz ismiyle güzel olanın bendesi….(BEN)

Hâyâl, olmadan yaşanmaz ki..Hâyâllerimdesiniz..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!